Kunderne udtaler:

”Hos Graduateland har vi tilknyttet Camilla P Mobilfrisør som et fast indslag - én gang pr. måned, til stor gavn og glæde for ALLE medarbejdere, der ønsker klipning af en frisør dér virkelig leverer varen, uanset behovet – on the spot! Som virksomhed, finder vi det som et motiverende element, at vi kan forene en service med en hektisk dagligdag på aller-bedste vis. Dét faktum at Camilla selv har ALT med og er vanvittig dygtig til sit fag, har gjort det til en nem beslutning for os – og ikke mindst vores medarbejdere. Jeg ser det som en win-win situation og vil til enhver tid stå til rådighed for evt. reference og giver hermed Camilla P Mobilfrisør vores bedste anbefaling med på vejen.”

 - Jens Reimer Olsen, CEO/co-founder – Graduateland

 

“Camilla P Mobilfrisør er tilknyttet StarflyMedia, hvilket vi meget naturligt og nemt, gerne vil anbefale andre virksomheder, der kan se en idé i at tilbyde deres medarbejdere noget udover det sædvanlige – på arbejdspladsen. Det er ganske nemt og helt uden besvær, idet Camilla selv har alt udstyr med til formålet. Vi har medarbejdere med forskellige behov for klip, farve, mv. – alt sammen klares på top professionel vis af Camilla, der helt præcist forstår at matche individuelle behov. Når Camilla kommer forbi, ved vi at der bliver gjort en ekstra indsats for at vores medarbejdere kan se skarpe ud, hvilket kun kan være en gevinst for både virksomhed og medarbejdere. Camilla P er en gevinst for alle – og vi glæder os allerede til at se hende igen!”

- Jonas Reeh, Partner/co-founder – Starfly Media

 

"Vi bruger Camilla P mobilfrisør, fordi det er seriøst nemt - og så klipper Camilla rigtigt godt. Det er herligt nemt, at vi kan gå til frisøren herhjemme foran tv’et. Camilla klipper både far og to børn på 5 og 8 år ved hvert besøg. Vores ene dreng har aldrig været glad for at blive klippet - men Camilla ved, hvordan hun skal håndtere et grædende barn. Hun er den første, der har klippet Jens uden sværdslag. Nu glæder han sig faktisk til, at vi skal have besøg. Vi kan kun anbefale Camilla, der foruden at være håndværksmæssigt dygtig og have børnetække, er et sødt og dejligt menneske, som man altid kan få en god snak med. Og så lytter hun til vores ønsker!"

  - Katja Kafling, Roskilde

 

”Schantz anvender Camilla P Mobilfrisør som et frisk pust i hverdagen; gerne én gang pr. måned – og ofte mere, når behovet er tilstede. Da vi hos Schantz har et ekstraordinært fokus på medarbejderpleje og derfor gerne vil yde ekstra frihedsgrader til den enkelte i en travl hverdag, finder vi det oplagt at tilbyde en god service der er til at betale, som et frivilligt tilbud i Schantz´rammer. Når Camilla P kommer forbi, er det til stor gavn og glæde for de medarbejdere, der ønsker klip og behandling. Camilla P har med sine kreative forslag og løsninger, samt en personlig behagelig tilgang, vundet flere og flere af vores medarbejdere til at indgå i rutinen. Vi står til rådighed for evt. referencer og giver hermed Camilla P Mobilfrisør vores bedste anbefaling med på farten.”

 

- Christian Rosbæk, Schantz